Lekker Aziatisch... #chinees
Aziatische gerechten en Duitse wijn, een goed koppel...
Kota Radjahattem
ROSE GARDEN-Barneveld
DRAGON TOWN - Lisse
BANGKOK CITY - Gouda
BLAUW Utrecht-Amsterdam
RON GASTROBAR ORIENTAL
RON GASTROBAR INDONESIA
WIJN tip en NIEUWS van Levert & Schudel Wijnkopers sinds 1891
Patron Robin Wu en chef Yifei van EM MADAME CHEUNG-Hoorn
WERKHOVEN WIJNEN-NIEUWEGEIN adres: Brabanthaven 2
Jos Rijnaarts Wijnimport - Zaak van Smaak - info@jr.nl - www.jr.nl
Ontdek hoe (EM) 'Mooi Zeist' kan zijn!
Restaurant Chung
UMAMI by Han

DE BESTE

Over het ontstaan van DE ASIA GASTRONOMICA TOP 168

Sinds 2001 en t/m 2016 waren nagenoeg alle Aziatische restaurants in Nederland via www.asiagastronomica.com geregistreerd.

Echter omstreeks medio 2016 hebben we, na lange en uitgebreide afwegingen besloten om het roer om te gooien.

ASIA GASTRONOMICA moet de website worden waar alleen de gerenommeerde Aziatische restaurant op te vinden zijn. Restaurants die allemaal (in potentie) moeten kunnen voldoen aan onze criteria.

Onze ervaren en deskundige ‘AG Inlichtingen & Informatie Dienst’ (AGIID) heeft ons totale bestand grondig gescreend en langdurig gewikt en gewogen.

Uiteindelijk heeft dit alles geleid tot de samenstelling van de lijst van 168 restaurants die door ons gerekend kunnen worden tot de TOP van Nederland voor het betreffende jaar.

Jaarlijks (omstreeks begin januari) wordt een TOP 168 bekendgemaakt.

In de loop van de tijd zullen wij de site aanvullen tot maximaal 520 adressen, adressen van restaurants die kunnen voldoen aan onze criteria. Uit het totaal van al deze 520 adressen zal door onze ‘AGIID’ dan een nieuwe TOP 168 worden samengesteld op dezelfde wijze als waarop de TOP 168 is samengesteld.

Wij vertrouwen erop dat de bezoekers van onze site veel plezier van onze selecties zullen hebben wanneer zij juist op zoek zijn naar restaurants die service, kwaliteit, sfeer, smaak, beleving en meer… bieden.

De restaurants die (nog) niet een TOP 168 notering hebben, worden aangeduid met de hoofdletter N, wat zoveel betekent als geNomineerd voor een TOP 168 notering en/of als Noemenswaardig aangemerkt.